Unieke Escape game in Overijssel - Met welke collega's ga jij ontsnappen?

Bij dit spannende bedrijfsuitje is inbegrepen:

  • Dag programma van 10:00 tot 19:30 uur
  • 2x koffie/thee en appelgebak bij het ontvangst
  • Rondvaart 1 uur , kano- of Fluistertocht van 3 uur door Giethoorn
  • Build your own lunch
  • Hacked the game
  • Diner of barbecue

Prijzen:4-5 personen € 90,00 p.p.
6-8 personen € 80,00 p.p.
9-11 personen € 90,00 p.p.
12-14 personen € 80,00 p.p.
De prijzen voor dit spannende bedrijfsutije in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2022.

Ontsnappen & ontspannen: Escapen in Giethoorn

Een unieke combinatie van genieten van rust, natuur en lekker eten met het aangaan van de uitdaging met onze unieke Escape Games. Super bedrijfsuitje geschikt voor iedereen.

Sfeervolle locatie aan het water

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 70 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin, speelzolder. De brasserie beidt u een uitgebreide lunch en a la carte kaart aan en is  bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

De locatie beschikt over diverse activiteiten als Croquet, Knots hockey, Braingame (hersens krakende beeld puzzels), Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, Giethoorn-Game (een tocht vol opdrachten en breinbrekers door Giethoorn). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin,  Indien u een arrangement heeft geboekt mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.

Programmavoorbeeld

  10:00 uurOntvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak.

  10.45 uurEen kano of fluistertocht van 3 uur door Giethoorn en omgeving

  13:45 uurBuild-Your Own Burger met side dish naar keuze

  Aansluitend vrije tijd om het dorp te bezoeken of één van de activiteiten te ondernemen.

  15:00 uurDe Parkmanager komt uitleg vragen omtrent de openstaande rekeningen. Lukt het jullie de identiteitshack op tijd ongedaan te maken?

  16.30 uurU kunt de ervaringen bespreken tijdens de borrel (excl). Ben je met 8 t/m 14 personen, speel je nu The bomb (en andere groep gaat HAcked the game spelen)

  17:45 uur (of 19.15 uur)De dag wordt afgesloten met een barbecue  diner  of buffet 1 (bij 15 personen of meer).

  19:30 uur (of 21.00 uur)Geschat einde.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Parkeren en openningstijden

U kunt parkeren bij Café ’t Vonder (Binnenpad 14) of achter Grandcafé het Centrum (Dominee T.O. Hylkemaweg 39) en dan 5 minuten lopen naar het Eetcafé.In het centrum van het mooie waterdorp ligt Eetcafé Giethoorn.

Dagelijks geopend vanaf 08.00 uur. Keuken sluit tussen 19.30 en 21.00 uur (afhankelijk van drukte)