Teamuitje in Giethoorn - Kies zelf uw activiteiten en kom genieten

Dit Teamuitje in Giethoorn is inclusief:

  • 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • 1x Een uitgebreide picknick met 3 consumptiebonnen
  • 1x Een heerlijk koud en warm buffet I

  Prijs: € 50,00 p.p. op basis vanaf minimaal 20 personen Bent u met minder personen informeert u dan naar de mogelijkheden.

Kies uw eigen activiteiten bij uw basisarrangement

Hieronder staan een aantal verschillende activiteiten. Zo kunt u het basisarrangement geheel zelf samen stellen met de activiteiten zoals u uw groepsuitje wenst.

  • Boogschieten
  • Midgetgolf
  • Aquabubble
  • Punteren met puzzeltocht
  • Fluisterboot met puzzeltocht (2 uur)
  • Kickbikes
  • Fietsen
  • Solexrijden incl. koffie met iets lekkers
  • Rondvaart 1 of 2 uur

Geef bij het maken van uw reservering door welke activiteit(en) u wenst, zodat we een juiste prijsopgave voor u kunnen maken.

De prijs van dit actieve groepsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Een dag vol avontuur in het pittoreske Giethoorn

Ervaar een dag vol avontuur in het pittoreske Giethoorn. Ontdek Giethoorn vanaf het water met een rondvaart of fluistertocht, maak een sportieve kickbike tocht en test uw schietvaardigheden tijdens het boogschieten. Na deze activiteiten heeft u vrije tijd om het charmante dorp zelf te verkennen.

Stel uw eigen ideale teamuitje samen in Giethoorn en beleef een onvergetelijke dag!

Programmavoorbeeld

Een dag volop kennismaken met Giethoorn en zijn omgeving op verschillende (actieve) manieren afgewisseld met momenten van rust, genieten en lekker eten.
Om 10.00 uur wordt u verwacht om de dag te beginnen met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens worden er verschillende groepen gevormd die afzonderlijk van elkaar verschillende activiteiten gaan ondernemen.

Bij het wisselen van de activiteiten kan gezamenlijk de uitgedeelde picknick met de 3 consumptiebonnen worden genuttigd.
De dag wordt afgesloten met een borrel (niet inclusief) en een uitgebreid koud en warm buffet.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.