Origineel Giethoorn arrangement - Bedrijfsuitje met varen, eten en VR-game

Bij dit Origineel Giethoorn arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met een warme consumptie en boerenbrok
  • 2 uur huur kano of fluisterboot
  • Build Your Own 3-angen menu High Burger, Barbecue
  • Virtual reality spel

Prijs: € 50.00 p.p. op basis van minimaal 4 en maximaal 100 personen.
Avond variant + € 9,50 p.p.
Geef bij uw reservering de keuze door voor het ochtend, middag of avond programma

Dit prijs van dit Origineel Giethoorn arrangement is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen

Origineel Giethoorn arrangement

  Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje naar Giethoorn. Combineer het ouderwetse varen met het ons nieuwe VR-Game. Onze programma is geschikt voor jong en oud. Maak kennis met ons Burgers en Grill restaurant in het centrum van Giethoorn, de ideale startlocatie voor jullie bedrijfsuitje.

Burgers en Grill in Giethoorn

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt samenstellen. Naast het originele Build-Your-Own concept biedt Burgers&Grill leuke varianten als High burger, Beer&Burgers en een burgerproeverij aan. De locatie beschikt over diverse activiteiten als Pool biljart, air Hockey, Darts, diverse mobile games door Giethoorn, Pubquiz, VR-moordspel of een escapegame.

Programmamogelijkheden:

  Ochtendprogramma:

  10.00 uur: de dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok

  10.30 uur: u wandelt naar de kade voor een tocht van 2 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart van 1 uur is ook mogelijk)

  13.30 uur: bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch 3-gangen Build Your Own Burger, high burger of luxe koffietafel met soep en kroket wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een Virtaual reality spel naar keuze.

  15.30 uur: geschat einde en tijd om het dorp te gaan bezoeken

  Middag programma:

  13.30 uur: de dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok

  14.00 uur: u wandelt naar de kade voor een tocht van 3 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart van 1 uur is ook mogelijk)

  17.00 uur: bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch 3-gangen Build Your Own Burger, high burger of barbecue 1 wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een Virtual reality spel naar keuze.

  19.30 uur: geschat einde 

  Avondprogramma

  17.00 uur: de avond begint met een kop soep naar keuze en een mini burger

  17.30 uur: u wandelt naar de kade voor een tocht van3 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart van 1 uur is ook mogelijk)

  20.30 uur: bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch 3-gangen Build Your Own Burger, high burger of barbecue 1 wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een Virtual reality spel naar keuze.

  22.30 uur: geschat einde

  Virtual reality spellen naar keuze:

  • Virtual reality Moordspel
  • La Casi di Papel
  • National treasure
  • Bad King John

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Parkeren en openningstijden

U kunt parkeren bij Café ’t Vonder (Binnenpad 14) of achter Grandcafé het Centrum (Dominee T.O. Hylkemaweg 39) en dan 5 minuten lopen naar het Eetcafé.In het centrum van het mooie waterdorp ligt Eetcafé Giethoorn.

Dagelijks geopend vanaf 08.00 uur. Keuken sluit tussen 19.30 en 21.00 uur (afhankelijk van drukte)