Groepsuitje Escape in de Biesbosch - Laat je opsluiten

Dit spannende groepsuitje in de Biesbosch is inclusief:

  • Keuze uit de Escaperooms (De Bomkelder of Het Medicijn)

  Prijs: vanaf € 22,50 p.p.
  Prijs is afhankelijk van het aantal personen en weekdag.
  Maximum aantal personen: 8 (grotere groepen op aanvraag)

  Duur: 60 minuten

  U kunt deze dag uitbreiden met:
  - Ontvangst met koffie/thee en gebak € 6,60 p.p.
  - Ontvangst met lunch: vanaf € 15,15 p.p. inclusief koffie en thee
  - BBQ: € 26,40 p.p. (het vlees wordt voor u klaargemaakt) (exclusief drankjes)
  - A la carte diner: hoofdgerecht vanaf € 19,25 p.p. uit te breiden met voor- en nagerecht (exclusief drankjes)

  Voor kinderen hebben wij speciale menu's. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
  BBQ is te boeken vanaf 10 personen. Met groepen minder dan 10 personen kunt u heerlijk a la carte dineren. Wij raden u aan vooraf te reserveren.

  De prijs van dit spannende groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2022.

Spannend groepsuitje in de Biesbosch

Laat je opsluiten in een oud Fort en probeer te ontsnappen binnen 60 minuten! Wanneer de deur achter je in het slot valt gaat de tijd in en onthoud...die tijd tikt sneller dan jij denkt. Met je teamgenoten is het enorm belangrijk om samen te werken, out-of-the-box te denken, cryptische omschrijvingen te kraken, puzzels op te lossen en verbanden te leggen. Weet jij uiteindelijk de missie te voltooien en binnen de tijd het fort te verlaten? We challenge you!

De Bomkelder

  Het is 1833. Napoleon Bonaparte is overleden maar heeft voor jullie, zijn lijfwachten, nog één grote en zeer belangrijke taak. Het Fort is namelijk het verdedigingswerk dat is opgericht om de weg, die Napoleon heeft aangelegd, te verdedigen. Er is echter een groot probleem. Eén van de bomkelders moest bomvrij worden gemaakt maar er zijn bommen achtergebleven die op scherp staan. Aan jullie, zijn lijfwachten, de zware taak om alle bommen onschadelijk te maken voordat het hele Fort wordt omgeblazen. Eén probleem, op het moment dat jullie de kelder binnenlopen valt de deur in het slot. Lukt het om binnen de tijd alle bommen onschadelijk te maken en De Bomkelder te ontsnappen?

Het Medicijn

  Het is 1945. Een groot deel van Nederland is bevrijd maar helaas zijn er ook nog delen niet bevrijd. In de niet bevrijde delen is het ongelofelijk lastig om aan medicijnen te komen. Echter zijn er in het dorp een paar mensen doodziek en zij hebben dringend medicijnen nodig. Er is maar één manier om hen te redden en dat is door medicijnen te halen in het niet bezette gebied. De weg daar naartoe gaat dwars door de Biesbosch en is levensgevaarlijk. Na lang twijfelen besluiten jullie je leven te wagen. Lukt het om bij de Duitsers onder de radar te blijven, ongezien de medicijnen te halen en de levens van de zieke mensen te redden? Let op: Wees op tijd, want bij volle maan wordt het vloed in de Biesbosch en dan heb je een heel groot probleem.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor leuke groepsuitjes, schooluitjes en bedrijfsuitjes in Nationaal Park de Biesbosch bieden we diverse mogelijkheden om activiteiten in en rondom het water te doen. Tevens zijn er volop mogelijkheden om voor en na het activiteiten programma te lunchen, dineren of een hapje en drankje te doen. 

Bijzonder stukje natuur in Nederland ontdekken?

Nationaal Park de Biesbosch staat centraal bij onze uitjes te water en op het land. 

Sportieve maar ook recreatieve programma's

Wij bieden diverse leuke programma's en arrangementen die uiteindelijk op uw groep worden afgestemd. Natuurlijk kunt u naast deze arrangementen uw eigen dagje weg samenstellen door te kiezen uit de verschillende mogelijkheden en zo uw eigen programma samen te stellen. 

Ligging

De programma's worden uitgevoerd vanuit het Brabantse Raamsdonksveer.