Escape Deventer - Een spannend bedrijfsuitje in de Hanzestad

Bij Escape Deventer is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Goed verzorgd drie gangen diner
  • Deventer Escape Challenge
  • VR Dinnergame
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 99,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 119,- p.p. exclusief btwVanaf 40 personen € 109,- p.p. exclusief btwVanaf 80 personen € 99,- p.p. exclusief btw

Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

Lunchbuffet, prijs op aanvraag
Overige activiteiten en  mogelijkheden op aanvraag

De prijs van dit Escape Deventer Bedrijfsuitje is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Verzorgd dagprogramma met ludieke teambuildingsgames

Beleef samen uw team of medewerkers een geheel verzorgd en vernieuwend groepsuitje in de historische Hanzestad. Ontsnap Deventer met een uitdagende Escape Game en ga de strijd met elkaar aan tijdens het 3-gangen diner. Dit bedrijfsuitje is een perfecte combinatie van actie en ontspanning.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dagprogramma

Vertrek met eigen vervoer naar Deventer - Optioneel per touringcar.
Aankomst en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en Deventerkoek of goed verzorgd lunchbuffet.

14.30 uur        
Aanvang Deventer Escape Challenge.

16:30 uur        
Vrije tijd – Geniet op het terras, maak een mooie wandeling langs de IJssel of ontdek de lokale winkeltjes.

18.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner.
Bekend maken winnende tafel.

21.00 uur        
Eind dagprogramma en gelegenheid om gezellig na te borrelen of op huis aan te gaan – Optioneel per touringcar.

Ludieke Teambuildingsactiviteiten

  Deventer Escape Challenge

  Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Deventer. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

  Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

  VR Mini Escape Game

  De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

  Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Stad aan de IJssel

Deventer, ook wel Dempter, is een van de oudste steden van Nederland. Deze prachtige Hanzestad in Overijssel typeert zich door haar kleine authentieke straatjes, vele monumentale gebouwen, lokale winkeltjes, mooie stadsparken en het bruisende centrum. De gezellige Brink, met vele cafeetjes en restaurants, is de kern van Deventer daarnaast ligt deze sfeervolle stad aan de rivier de IJssel. Een perfecte plek voor vele activiteiten of om even tot rust te komen. Ook is Deventer bekend om een aantal grote evenementen, namelijk de Deventer Boekenmarkt, Deventer op Stelten en het Dickens Festijn. Kortom genoeg te beleven in Dempter!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.