Bourgondisch genieten van een diner keuzemenu in Den Bosch

Dit arrangement is inclusief:

    • Diner keuzemenu

Prijs: vanaf €22.50 p.p. op basis van minimaal 12 personen.

De prijs van deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Dineren in Den Bosch

Bent u met een groepje van 12 tot 40 man dan kunt u in het gezellige oud bruin café in het centrum van 's-Hertogenbosch, dineren. Perfect om te combineren met de bierbrouwerij rondleiding en bier proeverij.

Keuzemenu's

Menu 1 € 22.50 p.p.
Keuze uit:
Tomatensoep
Dagsoep

Saté van de haas
Thaise Kip
Fish and Chips
Pasta pesto

IJstruffels
Koffie

Menu 2 : 28,50 ppTomatensoep
Visbordje
Carpaccio

Kogelbiefstuk
Varkenshaasmedaillons
Gamba's
Pasta Pesto

IJstruffels
Koffie

Het café

Het café is gelegen in de Uilenburg, de oudste wijk van ‘s-Hertogenbosch. Deze meer dan 800 jaar oude stad staat altijd bol van de evenementen en wij dragen daar graag een steentje aan bij.

Als goede gastheer zorgt ons Café er dan ook voor dat jij en je gasten aan niets te kort komen. Wij zijn ons er zeker van bewust dat het belangrijk is je mijlpalen te vieren. De medewerkers van ons Café  zullen er dan ook alles aan doen om deze mijlpaal voor jou tot een bijzondere herinnering te maken!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi

Onze partner

Algemeen

Ontdek de welbekende Brabantse gezelligheid in dit bruine café. Dit multifunctionele horecabedrijf is gelegen in de oudste wijk van het bourgondische 's-Hertogenbosch. Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.

Bierbrouwerij

Sinds 1999 wordt hier eigen bier (genaamd ’t Kolleke) gebrouwen, in het naastgelegen pand aan de Kruisstraat. Op dit momentworden daar nu zes bieren door het jaar heen en twee bieren die seizoensgebonden zijn gebrouwen. Deze zijn allen van de tap verkrijgbaar in het café, daarbij ook op de fles en/of als geschenkverpakking te koop in de brouwerij of bij diverse slijterijen en winkels in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Op doordeweekse dagen en op zaterdagen kunt u ook een bierpresentatie aanschouwen of de brouwerij bezoeken. Bent u benieuwd naar de biersoorten dan bent u natuurlijk altijd welkom om te komen proeven!

Geschiedenis

Op 3 oktober 1975 werden de deuren van het café geopend. Voor alsnog sleutelclub 'le Duc' in de vervallen wijk de Uilenburg.

Na jarenlang vakmanschap, uitbreiding, verbroedering, opbouw van de wijk en een hoop traditie en passie is dit nu een erkend bedrijf in inmiddels het mooiste stukje centrum van 's-Hertogenbosch.

Groepsuitjes

Een bezoek aan de brouwerij en een heerlijke lunch/diner in het centrum van 's-Hertogenbosch is de gouden combinatie voor een geslaagde familiedag, vrijgezellenuitje of een ander groepsuitje.Vraag naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.