Bedrijfsuitje met een Thais tintje - Op pad met de elektrische Tuk Tuk in de Achterhoek

Bij dit Bedrijfsuitje met een Thais tintje is inbegrepen:

  • Elektirisch TukTuk rijden (3 uur)
  • De mooiste route(s) van de regio
  • Pech service
  • Een unieke groepsfoto (digitaal) als herinnering

Prijs: € 31,50 p.p. op basis van 7 personen.
Bent u met minder dan 7 personen? Dan betaalt u in totaal € 220,00.

De prijs van dit Bedrijfsuitje met een Thais tintje is geldig tot en met 31 december 2023.

Gezellig bedrijfsuitje in De Achterhoek

Combineer uw bedrijfsuitje met het moderne Tuk Tuk rijden. Wij hebben een prachtige route voor u klaar liggen en verzorgen aansluitend graag een heerlijke barbecue of buffet. Enthousiaste begeleiding, leuke activiteiten en heerlijk eten: de ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Modern op de Tuk Tuk

  U splitst zich (afhankelijk van groepsgrootte) in 2 groepen op. Een goede uitleg van de werking van de Tuk Tuk (en een kleine rijvaardigheidstest voor de Tuk chauffeur) begint u aan de route van circa 50 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gelderland) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte wordt er in colonne gereden of met 2 aparte routes.

  Wij zoeken uiteraard een van de mooiste routes voor u uit. Het is een bijzondere verschijning en een leuke ervaring samen met uw collega's. Uiteraard kunt u een drankje nuttigen bij de horeca. U heeft ook voldoende tijd tussendoor om ergens even te stoppen. 

  Onze Tuk Tuk's zijn zeer milieu vriendelijk. Wij beschikken namelijk over emission elektrische limo Tuk Tuk's. Deze bieden naast de plaats van de chauffeur nog 6 andere plaatsen voor de passagiers en is ideaal voor rondritten. De Tuk Tuk's zijn ook nog eens snel. Ze gaan 50 kilometer per uur!

  Onze elektrische Limousine Tuk Tuk’s hebben stoelverwarming en bij slecht weer volledig dicht te maken. Verder kunt u zelfs kiezen uit 4 kleuren Tuk’s! Bijvoorbeeld Wit, rood, blauw en groen.

Horeca mogelijkheden

  Wilt u uw bedrijfsuitje uitbreiden met eventueel een lunch of diner? Wij bieden u diverse mogelijkheden.

  • Barbecue € 24,50 p.p.
  • Buffetten € 25,00 p.p.
  • All-in Drank arrangement voor 4 uur € 23,50 p.p. (wijn, bier, fris, koffie, binnenlandse dranken)
  • Koffie met luxe gebak € 6,75 p.p.
  • Cake € 2,25 p.p.
  • 2 Kopjes koffie met cake € 7,25 p.p.
  • Verrasings tasje met snacks 2 pers € 10.50 2 pers
  • Hapjesschaal € 5,25 p.p.
  • Knabbels / chips € 2,25 p.p.
  • Lunch buffet / koffietafel vanaf € 20,00 p.p.
8.0 | 1 review

Reviews van gasten

PV Kab Accountants & Belastingadviseurs

8

gezellige middag met mooie tuk-tuk's. Mooie route en ruim de tijd om tussendoor nog wat te drinken.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur

Onze partner

Leuke bedrijfstuitjes voor elk budget

Wij bieden leuke bedrijfsuitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw activiteit

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.


Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.