Wintersport dagarrangement - personeelsfeest in Winterberg

Dit Personeelsfeest in Winterberg is inclusief:

  • Busvervoer & transfers
  • Chocomel met iets lekkers
  • Ontbijtpakketje, lunch en dinerbuffet gedurende de dag
  • Materiaal voor alle activiteiten
  • Skipas
  • Van ontvangst tot vertrek: volledig verzorgd met instructie, begeleiding en complete organisatie

Prijs: vanaf € 139 p.p. excl. BTW (prijs geldig op maandag t/ m donderdag vanaf 35 personen)
Prijs: vanaf € 149 p.p. excl. BTW(prijs geldig op vrijdag t/ m zondag vanaf 35 personen)

Dit personeelsfeest is te reserveren vanaf 40 personen.

Eventueel uit te breiden met een overnachting in Winterberg

Een overnachting kunnen wij vanaf à € 30,00 p.p. aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.

De prijs van dit personeelsfeest in Winterberg is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Wintersport dagarrangement - personeelsfeest in Winterberg

Een super leuk, spectaculair, goed georganiseerd en betaalbaar personeelsfeest in Winterberg organiseren? Zoek niet verder, dit is een TOP feestje! Wij organiseren een leuke, complete dag, geheel verzorgd van vertrek tot thuiskomst.

Personeelsfeest in Winterberg programma

06.00 Vertrek vanaf uw locatie uit Nederland naar Winterberg In de bus staat voor iedereen een lekker ontbijt pakketje klaar. 09.30 Aankomst in Winterberg Ontvangst op de piste met warme chocolademelk en wat lekkers. 10.00- 12.30 Ochtendprogramma De deelnemers kunnen een keuze maken uit de volgende activiteiten:

  • Les in skien of snowboarden
  • Vrij skien of snowboarden
  • (Sneeuwschoen) Wandelen onder begeleiding en een bezoek aan winterberg

  12.30 Lunch in de skihut In de skihut bij de piste wordt er een heerlijke lunch verzorgd. De lunch bestaat uit een heerlijke Duitse Schnitzel met salade en pommes frites! Zo kunnen de deelnemers weer een beetje bijkomen en weer goede energie op doen voor het middagprogramma!
  14:00 - 16:30 uur Middagprogramma Na de lunch gaat iedereen weer verder met de gekozen activiteit. Voor de beginners staat de eerste afdeling op het programma. Onder leiding van een instructeur gaat u met uw groep naar boven. Daar aangekomen kan iedereen genieten van het prachtige uitzicht en zullen ze de eerste echte afdaling maken.
  16.30 Sleeen Als afsluiting van deze fantastische ski dag in de sneeuw hebben we een spectaculaire groepsactiviteit op het programma staan: het sleeën. Even jeugdherinneringen ophalen en met z'n allen op verschillende soorten sleen de piste afgaan!
  17.00 Borreltijd en apres ski Na afloop van het actieve dagprogramma is het dan eindelijk de hoogste tijd voor een goede borrel en gezellige Apres ski.
  18.00 Diner in een gezellige stube in het centrum van Winterberg In deze gezellige skihut staat een heerlijk diner voor u klaar.
  20.00 Vertrek naar Nederland Iedereen is inmiddels lekker rozig, relaxt, ontspannen en voldaan met de bus gaan we huiswaarts.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Winterberg spcialist is al vele jaren dè specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Sauerland. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildingsprogramma, relatiedag of een vergadering. Wij nemen u alle zorg en organisatie graag uit handen.

Faciliteiten

Wij bieden voorbeeldprogramma's die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Wij kunnen ook voor verschillende budgetten programma's maken dus bekijk gerust onze programma's en doe een aanvraag. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

Maak uw wensen kenbaar en wij stellen graag een onvergetelijk uitje voor u samen

De Sauerland programma's worden veelal uitgevoerd rondom Winterberg. Afhankelijk van uw wensen, budget en programma bekijken we de mogelijkheden in dit uitgebreide natuurgebied op slechts 2 uur rijden vanaf Arnhem.

Omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met collega's, uw team of hele bedrijf van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!